Marți, 16 februarie, Poliția Orașului Siret a fost sesizata prin apel TELVERDE de către C. M. din orașul Siret, despre faptul că în timp ce se afla în microbuzul transport persoane pe ruta Suceava – Siret, în auto se aflau mai multe persoane decât numărul de locuri și 2 sau 3 persoane nu purtau masca corespunzător.

C. M. s-a deplasat cu microbuzul aparținând S.C. Tasa Suceava, care efectuează curse regulate pe ruta Suceava-Siret. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul microbuzului care a efectuat cursa în cauză în persoana numitului A. G. din orașul Siret. La urcarea în mijlocul de transport conducătorul auto a atras atenția tuturor pasagerilor să poarte masca de protecție corespunzător însă nu are posibilitatea de a verifica pe timpul deplasării dacă sunt respectate normele de purtate a măștii de protecție datorită faptului că este atent la conducerea microbuzului. În auto au urcat persoane care dețin abonament pe această rută și persoane care achiziționează bilet de călătorie iar conducătorul auto a declarat că nu îi cunoaște personal.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 65 lit. p, din Lg 55/2020 privind nerespectarea de către operatori a măsurilor stabilite privind transporturile rutiere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.