Sâmbătă, 1 august, la ora 14.30, un bărbat de 60 ani, din com. Ciprian Porumbescu, a condus autoturismul pe B-dul 1 Decembrie 1918 din mun. Suceava, având direcţia de deplasare dinspre intersecția cu strada Bistriței către Spitalul Județean Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce circula pe banda 1 a sensului de mers, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, respectiv la trecerea de pe banda 1 pe banda 2, moment în care a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar pe banda 2, în aceeași direcție de mers de către un bărbat de 30 ani, din com. Șcheia.

În urma impactului a rezultat  vătămarea corporală a bărbatului de 30 de ani.

Conducătorul auto de 30 de ani a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.         

Conducătorul auto de 60 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza unor probleme medicale, însă i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.