Miercuri, 21 septembrie, în jurul orei 20:00, Ţ. Virgil în vârstă de 66 de ani din comuna Fundu Moldovei, sat Colacu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei  din  municipiul Câmpulung Moldovenesc, având direcția de deplasare  dinspre municipiul Suceava spre municipiul Vatra Dornei,  a intrat în coliziune cu biciclistul C.  Nicolae de 66 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care avea aceeaşi direcţie de deplasare și nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers la stânga.

 În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului  care a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a fost diagnosticat drept policontuzionat prin accident rutier, TCC, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto și biciclistul  au fost testați cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri, după care în urma consimțământului scris conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.