Un grav accident a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00, în localitatea Bucea din județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate un ansamblu de vehicule și un autoturism.

Accidentul s-a soldat cu 2 persoane rănite grav, ambele din autoturism.

„Un bărbat de 53 de ani, din loc. Horodnic de Sus, jud. Suceava, a condus autoturismul din direcția Cluj-Napoca spre Oradea. Ajuns în dreptul km 558+898m, a pătruns pe sensul opus (cel mai probabil a adormit la volan) unde a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 38 de ani”, a precizat sursa citată.

Bărbatul care a suferise traumatisme severe multiple, era conștient în momentul în care a fost scos de către echipajele de intervenție, însă era slăbit și confuz. A fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD aflat la locul accidentului care a început deplasarea pentru a se întâlni pe traseu cu echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, încadrat cu medic.

Întâlnirea a avut loc la ieșirea din orașul Huedin spre Cluj-Napoca, însă starea bărbatului s-a deteriorat pe traseu, înainte de locul de întâlnire, și a intrat în stop. Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către cele două echipaje SMURD, însă, deși s-au susținut mai bine de o oră, organismul bărbatului nu a mai răspuns. Femeia descarcerată din autoturism a fost transferată la UPU Cluj.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.