Sâmbătă, 5 septembrie a.c., orele 18:30, V. Vasilie de 26 ani, din com. Ipotești, a condus autoturismul Bmw 525 pe DJ 208D, dinspre Suceava spre Mitocu Dragomirnei. La un moment dat s-a angajat în depășirea succesivă a trei autovehicule, iar după aproximativ 100 metri a fost acroșat de ultimul dintre acestea, autoturismul Vw Passat condus de B. Ioan, de 44 ani, din com. Pătrăuți, care vira la stânga pe un drum local. După ce a fost acroșat, conducătorul autoturismului Bmw a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin stânga și a lovit cu partea dreapta față un copac de pe marginea drumului. 
  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a numitei C. I., de 23 de ani, din comuna Ipotești, pasageră dreapta față în auto Bmw. Aceasta a  fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgență Suceava pentru acordarea asistenței medicale.
   
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea, le-au fost recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.