Un șofer din Suceava a fost tras pe dreapta, după ce a condus haotic aproximativ 40 de kilometri din orașul Galați până în Fălticeni. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost la un pas să provoace o tragedie. Acesta a fost prins, după ce oamenii legii au fost sesizați de către un participant la trafic de modul în care conduce, arată Realitatea.net.

Bărbatul, care conducea pe DN 24D, ruta Galați – Cuca, a fost oprit de polițiștii din orașul Târgu Bujor. Șoferul în vârstă de 44 de ani, din comuna Rădășeni, județul Suceava, conducea o autoutilitară, și le-a declarat oamenilor legii că nu ar fi consumat băuturi alcoolice. Etilotestul, însă, a arătat un alt rezultat: o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Târgu Bujor, pentru a i se recolta mostre biologice de sânge. În acest caz, potrivit sursei citate, s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un bărbat din Suceava a terorizat un polițist cu apelurile timp de 4 ore

Un bărbat din Suceava s-a răzbunat pe un polițist, că l-a chemat la secție, sunându-l obsesiv de 30 de ori în patru ore, înjurându-l. Bărbatul era înscris în Registrul național al persoanelor care au comis infracțiuni sexuale și a fost chemat la Poliție după ce nu a fost găsit acasă.

Un polițist a încercat vineri să-l verifice acasă pe bărbat de 64 de ani înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale. Pentru că nu a fost găsit acasă, bărbatului i s-a lăsat o înștiințare să se prezinte la Poliție, precum și datele de contact ale polițistului de caz.

Între orele 19.00 – 23.00, polițistul de caz din Suceava a fost sunat de bărbat de 30 de ori de pe două telefoane mobile, iar cel care l-a sunat l-a înjurat și amenințat. Instanța a permis o percheziție la locuința suceveanului, astfel că sâmbătă polițiștii au pătruns în forță în apartamentul acestuia, după ce a refuzat să deschidă ușa. La percheziție au fost ridicate șapte telefoane mobile și alte mijloace de probă.

La sediul poliției, bărbatul de 64 de ani a recunoscut hărțuirea. Duminică, suceveanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, relatează Mediafax.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.