Rusia a invadat ieri Ucraina, iar mai mult de 100 de soldați ucraineni au decedat în urma atacurilor ruse. Cu toate astea, umanitatea nu s-a pierdut, iar un dialog emoționant dintre doi soldați a devenit viral pe internet. 

Chiar dacă au atacat Ucraina și au creat panică în statul vecin României, asta nu înseamnă că umanitatea s-a pierdut. Vorbim despre gestul unui soldat ucrainean, după ce a văzut că un militar rus a fost rănit.

Soldatul ucrainean a sărit în ajutorul militarului rus rănit

Într-un clip postat pe Reddit se poate vedea cum un soldatul de orginie ucraineană încearcă să-i ofere îngrijiri medicale inamicului său rus.

”Soldat rus: Nimeni nu e fericit că e aici.
Soldat ucrainean: Cine ar trebui să plece de aici? Uită-te la cameră şi spune. Hai, spune, cine ar trebui să plece de aici?
Soldat rus: Prietenii mei.
Soldat ucrainean: Cine sunt prietenii tăi? De unde au venit?
Soldat rus: Din Nizhniy Novgorod.
Soldat ucrainean: Ok, stai nemişcat. Îţi cos rănile”
, se arată în dialogul celor doi, aflați pe frontul de luptă.

Până în prezent, Ucraina are 137 de decese, dar și peste 300 de răniți, asta în timp ce din armata rusă ar fi murit 450 de militari care au invadat ieri țara vecină României, la ordinul lui Vladimir Putin.

Mai multe blocuri au fost bombardate

Deși au spus că nu vor avea ca țintă civilii, iată că lucrurile s-au schimbat radical în ceea ce privește războiul început ieri cu Ucraina.

Mai multe blocuri de locuințe au fost atacate în această dimineață, iar pompierii au fost nevoiți să se lupte cu flăcările uriașe. Oamenii au rămas pe drumuri în urma atacului.

Situația e terifiantă și pe străzi, căci tancurile au ajuns să lovească tot ce le stă în cale, iar avioanele și elicopterele survolează zona în tot acest timp spre marea panică a populației, relatează spynews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.