Miercuri, 8 iunie, în localitatea Nova Zagora din Bulgaria a avut loc Campionatul Balcanic de alergare montană, unde sportivul Bularda Gabriel, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, la finalul competiției, a câștigat proba de 8 kilometri, cu un avans de 2 minute față de locul 2, ocupat de un reprezentant din Turcia. Locul 3 a fost ocupat tot de un reprezentant din Turcia.

bularda gabriel

La echipe s-a obținut argintul, locul 1 a fost obținut de reprezentativa Turciei și medalia de bronz a fost obținută de reprezentativa țării gazdă.

Din echipa României au mai făcut parte și Stoian Cristian – CSM Tîrgoviște, Murariu Mihai – LPS Botoșani și Hopa Cornel – LPS Suceava. Lotul țării noastre a fost antrenat de profesorul Toader Flămându.

Sunt foarte încântat de această victorie categorică la care muncim de patru luni. Sperăm ca la următoarele competiții majore – Cupa Mondială de juniori 2-25 iunie 201 din localitatea Janske Lazne-Cehia și Campionatul European de alergare montană din 2 iulie 2016 din localitatea Arco-Italia – să obținem medalii”, a declarat antrenorul Prâsneac Cristian, la finalul competiției.

csm dorna (1)

csm dorna (2)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.