Luni, 31 mai, la orele 08:54, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către paznicul aflat în serviciu la Corpul E al Universității Ștefan cel Mare cu privire la faptul că un student, fiind în timpul unui examen, a amenințat că se sinucide cu un cuțit pe care îl are asupra sa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Mun. Suceava – Biroul Ordine Publică, iar din primele verificări efectuate a rezultat că S. Constantin, de 22 ani, din com. Urecheni, jud. Neamț, student la Facultatea de Inginerie Electrică și Științe a Calculatoarelor, în timp ce susținea un test a scos din buzunar un cuțit și l-a pus în zona gâtului relatând că vrea să își pună capăt durerii.

La solicitarea unui profesor, studentul a băgat cuțitul înapoi în buzunar, a susținut examenul după care s-a deplasat în corpul C din cadrul USV Suceava pentru a susține alt test.

Cu ocazia controlului corporal, asupra lui a fost identificat un cuțit tip briceag cu mâner de culoare maro, având lama de 8 cm și mânerul de 8 cm, motiv pentru care s-a procedat la conducerea acestuia la sediul poliției.

Cu privire la cele petrecute, S. Constantin a declarat că este diagnosticat cu Tulburare Depresivă Anxietate cu Atacuri de Panică motiv pentru care urmează un tratament de specialitate pe care nu l-a respectat în ziua în curs.

În jurul orelor 08:00, cel în cauză s-a deplasat la facultate pentru a susține mai multe teste, iar în jurul orelor 09:00 fiind în sala de test din corpul D al U.S.V. Suceava a intrat în panică nefiind sigur pe subiecte, a scos un cuțit din buzunar și l-a pus în zona gâtului dorind să își taie gâtul. La solicitarea profesorului a băgat cuțitul înapoi în buzunar după care a susținut examenul și s-a deplasat spre corpul C pentru a susține alt test.

S. Constantin a fost condus de către organele de poliție la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava pentru a fi evaluat de un medic specialist și ulterior internat la Secția Psihiatrie.

S-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante cu privire la săvârșirea infracțiunii ,,Portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase”, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul B.I.C.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.