Vineri, 29 aprilie, la orele 23,37, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  Cristina R. cu privire la faptul că, concubinul său  Dumitru H. a băut din greșeală soluție de curățat aragazul în timp ce se afla la domiciliu. 

S-a constituit echipă operativă compusă din lucrători BIC și tehnician criminalist, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că Cristina R. și Dumitru H. locuiesc de aproximativ 10 ani în municipiul Suceava. Cei doi consumă în mod frecvent băuturi alcoolice. În ziua de 26.04.2020 cei doi au scos soluția dintr-un pulverizator de curățat aragazul  și au turnat-o într-o sticlă de 500 ml de la  apă pe care au lăsat-o pe masa din camera garsonierei.

În seara zilei de 29.04.2022 cei doi se aflau la domiciliu unde au consumat băuturi alcoolice dintr-o sticlă de apă împreună cu un vecin.  După ce vecinul a plecat femeia s-a culcat. La un moment dat a fost trezită de concubinul ei care vorbea incoerent. Acesta i-a spus că din greșeală a băut soluția pentru curățat aragazul ce se afla în sticla de apă, pe masă.  Cristina R. a apelat SNUAU 112 iar bărbatul a fost preluat de ambulanță.

În urma investigațiilor preliminare, Dumitru H. a fost diagnosticat cu ingestie voluntară cu „Triumf” (lichid de curățare), arsură chimică C.A.S.. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii BIC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.