Secția de poliție Burdujeni a fost sesizată luni, 9 septembrie, în jurul orei 13:30, prin SNUAU 112 de către  S. N. de 61 ani din mun. Suceava,  despre  faptul că a fost lovit cu pumnul în zona capului de către un cetățean de etnie romă.

În baza sesizării la fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică identificând apelantul pe str. Grigore Antipa din mun. Suceava. Acesta a adus la cunoștința poliției că a fost lovit de către o persoană de etnie romă, în timp ce se afla în fața blocului  unde locuiește.

S-a reușit identificarea autorului în persoana lui D. G. în vârstă de 44 ani din mun. Suceava, care a fost condus la sediul secției de poliție Burdujeni cu autospeciala din dotare, fiind introdus într-o încăpere pentru a nu interacționa cu apelantul. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat brusc de pe scaun și a lovit cu capul într-un geam, distrugându-l. S-a solicitat prin SNUAU 112 intervenția unui echipaj medical pentru a i se acorda primul ajutor însă la sosirea echipajului din cadrul SAJ Suceava, acesta a refuzat îngrijirile medicale și transportul la o unitate spitalicească.

S-a întocmit proces verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire”, „amenințare” și „distrugere”, cercetările urmând a fi continuate de Compartimentul de Proximitate din cadrul Secției de Poliție Burdujeni.

Faţă de D. G. s-a dispus măsura preventivă a  reţinerii pentru 24 ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.