Luni, 18 ianuarie, la orele 14:30, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către B. Vasile de 52 ani din mun. Suceava, cu privire la faptul că în perioada 25.12.2020-18.01.2021, persoanele care locuiau în garsoniera acestuia din mun. Suceava, str. Ion Neculce, au sustras un covor, fiindu-i creat un prejudiciu total de aproximativ 200 lei.

 Persoana vătămată locuieşte împreună cu soţia sa într-un apartament situat pe Aleea Jupiter din municipiul Suceava, dar mai deţine şi o garsonieră situată pe strada Ion Neculce, pe care a dat-o spre închiriere unui cuplu de tineri în data de 25.12.2020. La 18.01.2021, persoana vătămată a încercat să apeleze chiriaşul şi a constatat faptul că acesta nu răspunde la telefon. Deplasându-se la garsonieră, a bătut la uşă fără a primi vreun răspuns. A descuiat uşa imobilului şi a sesizat faptul că cele două persoane nu se mai aflau acolo, iar totodată a sesizat lipsa covorului din dormitor. La faţa locului nu s-au identificat urme de forţare, alte bunuri sustrase sau distruse.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de persoana vătămată la suma de 200 lei.

În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, cercetările fiind continuate de lucrătorii BIC Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.