Joi, 15 octombrie, la orele 21,00, ofiţerul de serviciu al Poliţiei municipiului Suceava a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat de 48 ani, localnic, despre faptul că a fost agresat fizic de soție, care l-a lovit în cap cu un încărcător de telefon.

Apelantul a fost identificat la domiciliu, prezentând o rană la nivelul frunții. Acesta a relatat faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu soția sa, în vârstă de 45 ani, care era sub influența băuturilor alcoolice, aceasta a aruncat înspre el cu două încărcătoare de telefon mobil. Unul din ștechere l-a lovit în zona frunții, provocându-i o rană. Întrucât susnumitul cunoaște faptul, că în momentele în care se află sub influența băuturilor alcoolice, soția sa devine agresivă și pentru ca situația să nu degenereze, acesta a solicitat ajutor prin SNUAU 112.

Apelantul a fost însoțit la sediul poliției, în vederea formulării unei plângeri penale.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, reieșind că există risc iminent asupra vieții și integrității persoanei vătămate, aceasta declarând inițial că dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pentru ca ulterior să revină asupra acestui aspect. Ca urmare, i s-a înmânat un formular de solicitare a unui ordin de protecție emis de instanța de judecată, fiind instruit cu privire la procedura de urmat în acest sens.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.