Marți, 1 iunie, la ora 09:30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către B. Gheorghe, de 37 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că în data de 01.06.2021, soția sa a distrus bunuri din casă și l-a scos din locuință.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, persoana vătămată locuiește împreună cu soția, B. Raluca de 40 ani într-un apartament situat în municipiul Suceava, str. George Enescu, aparținând mamei sale.

Conform declarației persoanei vătămate rezultă că, la data de 01.06.2021, ora 09.20, în urma unor discuții contradictorii, soția acestuia a spart mai multe farfurii personale primite de la tatăl său pe gresia din holul locuinței. Cu ocazia audierii, numita  B. Raluca a declarat la rândul ei a fost împinsă de către soț și dorește să depună plângere deși nu prezintă urme de violență.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că în holul locuinței sunt patru plăci de gresie ciobite și într-o sacoșă de rafie sunt mai multe fragmente  provenite de la un set de farfurii sparte. 

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului pentru ambele persoane implicate în eveniment, reclamantul  declarând că nu dorește emiterea unui ordin de protecție față de soția sa.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „distrugere” și „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.