Duminică, 29 noiembrie, la orele 17:15, patrula de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp acționa pe linia respectării normelor rutiere pe raza mun. Suceava, a fost dirijată prin SNUAU 112, să se deplaseze pe str. Măgurei din mun. Suceava, unde a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența alcoolului.

La fața locului s-a constatat că un bărbat de 65 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Măgurei din  mun. Suceava, a efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura corespunzător, ocazie cu care a intrat în coliziune cu autovehicul care se afla parcat regulamentar.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.