Miercuri, 16 august, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute sustrag fier vechi, dintr-o societate de pe str. C. Unirii, respectiv S.C. THERMONET S.R.L.

Un echipaj de poliție din cadrul Secției de poliție Burdujeni s-a deplasat pe str. C.Unirii, în interiorul S.C. THERMONET S.R.L și care a pătruns în interiorul societății, printr-un geam spart, nefiind identificată nicio persoană.

Ulterior, apelantul a indicat faptul că persoana care a sustras fier vechi, respectiv o coală de tablă, s-ar deplasa pe str. C. Unirii, în proximitatea magazinului Leroy Merlin. În urma informației , a fost identificat Valentin P., de 50 de ani, din municipiul Suceava care trăgea după el un cărucior, în care se afla o bucată de tablă din fier, cu dimensiunile 100 cm/120 cm, de aproximativ 50 de kg. și care a declarat că a sustras-o din interiorul societății și o transporta la un centru de colectare fier vechi, pentru a o valorifica.

Prejudiciul în valoare de cca 300 lei, reprezentând valoarea bucății de tablă, a fost recuperat.

Valentin  P. a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru continuarea cercetărilor, întocmindu-se proces- verbal de constatare.

Cercetările au fost preluate de către echipa operativă care efectuează cercetări sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.