Duminică, 22 septembrie, în jurul orelor 03.40, C. C., de 49 de ani, din municipiul Suceava, în calitate de pieton, întorcându-se de la o nuntă și fiind în stare avansată de ebrietate, a circulat pe partea carosabilă dreaptă a drumului fără să se asigure și fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte accesorii fluorescent-reflectorizante sau să poarte o sursă de lumină, s-a dezechilibrat și a fost acroșat autovehicul marca VW Golf condus regulamentar de C. G., de 58 de ani, din municipiul Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor medicale  s-a stabilit diagnosticul: TCC, contuzie toraco-abdominală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pietonul a refuzat testarea cu aparatul etilotest la locul producerii accidentului, acesta emanând halenă alcoolică, iar ulterior personalul medical din cadrul secției UPU – Spitalul Județean de Urgență Suceava i-a administrat acestuia sedative deoarece avea un comportament violent.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.