Miercuri, 10 iulie,  ora 00.30, Poliția mun. Suceava a fost sesizată de către cadrele Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 00.00, o persoană a fost adusă în stop cardio-respirator după ce i s-a făcut rău în stația T.P.L. situată în fața unității medicale.

În urma cercetărilor s-a constatat că  Ioan  C, în vârstă de 47 ani, locuia în Mun. Suceava, str. Vișinilor, fiind supraponderal și cunoscut de către familie cu afecțiuni cardiace. La 10.07.2024, în jurul orei 00.00, susnumitul s-a deplasat la farmacia situată în stația T.P.L. din fața Spitalului Județean Suceava pentru a-și cumpăra medicamentația necesară însă la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut pe trotuarul din zonă, fiind observat de către un grup de tineri care se aflau în trecere.

Unul dintre tinerii respectivi s-a deplasat la unitatea de primiri urgențe din apropiere, iar la scurt timp C.Ioan a fost preluat de către un echipaj ambulanțier și transportat în interiorul unității spitalicești constatându-se că acesta se află în stop cardio-respirator. Lui C. Ioan i-au fost efectuate manevrele de resuscitare,  însă fără un rezultat pozitiv, ulteror fiind constatat decesul.

În urma efectuării cercetării, la fața locului nu au fost identificate elementele constitutive ale vreunei infracțiuni, pe suprafața corpului defunctului nefiind identificate urme de violență, aspecte care urmează a fi stabilite cu exactitate în urma efectuării necropsiei.

            S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.