Duminică, 19 ianuarie, Poliția mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către medicul de pe Serviciul de Ambulanţă Suceava, despre faptul că a constatat decesul lui S. Constantin, de 48 ani, decedat la domiciliul său din municipiul Suceava, str. Zorilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 87 de ani, acesta nefiind căsătorit şi neavând copiii.

Din declarația mamei sale, S. Elisaveta, rezultă faptul că acesta pe tot parcursul zilei s-a aflat la domiciliu, având o stare de sănătate normală. În jurul orei 12.00, mama sa l-a invitat la masă, însă acesta a refuzat spunând că va mânca mai târziu, însă nu a mai făcut acest lucru. În jurul orei 21.00, femeia a auzit un zgomot venit din dormitorul fiului ei, respectiv un horcăit, însă nu a dat importanţă. După aproximativ 10 minute s-a dus în camera acestuia, unde a încercat să vorbească cu el, însă  nu i-a răspuns, moment în care s-a apropiat de el şi a constatat că acesta nu mai prezenta semne vitale. În continuare, aceasta a anunțat prin SNUAU 112 Serviciul de ambulanţă, iar medicul de pe ambulanţă ajuns la faţa locului a constatat că S. Constantin era deja decedat, nemaiputând fi aplicate manevrele de resuscitare.

Din cele discutate cu membrii familiei, numitul S. Constantin, suferea de mai multe boli, urmând un tratament medicamentos prescris de medic.

Cercetarea la fața locului nu a relevat urme de violență pe suprafața corpului, rigiditatea cadaverică nefiind instalată.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.