Joi, 30 aprilie, la orele 10:57, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o tentativă de suicid.  La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul B.O.P. care a constatat următoarele:

În fața blocului de pe Bld. George Enescu a fost identificată apelanta care a relatat faptul că fiul ei în vârstă de 25 de ani, Andrian B., a băut, cu puțin timp în urmă, circa 200 ml de antigel roz. Motivul pentru care a consumat ar fi acela că acesta suferă de depresie având în acest sens și acte medicale. Apelanta declară că nu este prima dată când băiatul ei face acest gest, având în ultimii doi ani mai multe încercării de acest fel. S-a discutat cu Andrian B. acesta a declarat verbal faptul că în jurul orelor 10:00 a plecat de la domiciliul său iar în zona pădurii de la Cartodromul Suceava a consumat circa 200 ml de antigel, pe motivul că suferă de depresie și nu mai poate suporta acest lucru. În continuare acesta s-a deplasat spre domiciliu sunând-o în același timp și pe mama lui. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale lui Andrian B. acesta fiind cooperant și conștient, ulterior fiind transportat la U.P.U. Suceava pentru investigații suplimentare, fiindu-i stabilit un diagnostic prezumtiv, respectiv: „ingestie voluntară cu antigel aproximativ 200 ml”.  Andrian B. avea declarație completată conform O.M. 3/2020. Cel în cauză a fost verificat în aplicația INTERID – COVID 19 și nu figurează în autoizolare sau carantină.

A  fost întocmit proces-verbal de constatare cu aspectele constatate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.