Marți, 18 mai, la ora 10:19, Poliţia Municipală Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către medicul din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava cu privire la faptul că în locuința situată în mun. Suceava, str. Ana Ipătescu, a fost constatat decesul lui F. Codrin, în vârstă de 66 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în jurul orei 10.00, L. Mihai a verificat locuința prietenului său, F. Codrin situată în mun. Suceava, str. Ana Ipătescu, întrucât prezenta telefonul închis. În momentul în care a ajuns la locuința lui F. Codrin,  L. Mihai a constatat că ușa de acces nu este asigurată și prietenul său se afla pe pat.

Pentru acest motiv a sesizat Serviciul de Ambulanță Suceava.

 Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul, menționând că este posibil ca decesul să fi survenit în urmă cu mai multe zile, motiv pentru care au sesizat Poliția Municipiului Suceava.

Cu ocazia cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în poziție decubit dorsal, așezat pe patul din sufrageria locuinței. În locuință s-a identificat portofelul persoanei decedate care conținea documente și o sumă de bani. De asemenea în locuință s-a identificat un telefon a descărcat. Nu s-au identificat urme de răvășire.

Cadavrul a  fost transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

Din primele verificări s-a stabilit că F. Codrin locuia singur, obișnuia să consume alcool și suferea de mai multe afecțiuni medicale. Nu s-a reușit contactarea unei rude apropiate, motiv pentru care locuința persoanei decedate a fost sigilată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.