Marți, 15 iunie, la ora 11.15 Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către lucrători din cadrul UPU Suceava despre faptul că a fost adusă o persoană de sex masculin, care a declarat verbal faptul că s-a automutilat cu un cuțit. 

La UPU Suceava a fost identificată persoana de sex masculin, respectiv M. Vasile, de 73 de ani, domiciliat în mun. Suceava, acesta prezentând leziuni în zona pieptului.

Lucrătorii din cadrul UPU Suceava au stabilit un diagnostic preliminar „plagă toracică înjunghiată” și urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale.

La domiciliul persoanei vătămate s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni, pentru a asigura locului faptei și pentru a efectua primele verificări.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că M.Vasile locuia singur, nu ținea legătura cu cei 3 fii și nu era implicat în stări conflictuale.

S-a stabilit că la 15.06.2021 în jurul orei 11:00 M. Vasile și-a sunat un prieten și l-a rugat să cheme o salvare la domiciliul său fiindcă nu se simte bine. La domiciliul său a ajuns în scurt timp o ambulanță care însă nu a putut pătrunde în curtea victimei fiindcă porțile erau asigurate iar în curte un câine liber. La poartă a venit M. Vasile având leziuni în zona pieptului. Acesta și-a asigurat poarta și a fost transportat de urgență la spital.

În stânga ușii de acces a fost identificată o fereastră neasigurată și pătrunzând în hol și ulterior în locuință s-a constat un miros puternic de gaz, ocazie cu care a fost identificat aragazul cu toate ochiurile deschise, fără flacără și, de asemenea, duă sobe din casă alimentate cu gaz, deschise fără flacără. A fost întreruptă alimentarea cu gaz și cu ocazia cercetării nu au fost identificate urme de răvășire sau alte urme care să intereseze cauza. Ușa de acces era încuiată fiind identificate cheile în yală pe interior. Nu au fost identificate alte mijloace de probă care să intereseze cauza.

Lucrătorii din cadrul UPU Suceava au stabilit un diagnostic preliminar „plagă toracică înjunghiată” și urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale.

În urma discuțiilor purtate cu vecinii, a rezultat că victima suferă de anumite afecțiuni de natură psihică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.