Luni, 6 fembruarie, în jurul orei 00:02, patrula din cadrul SPR 12 Preutești, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizaţi direct de către un bărbat despre faptul că un autoturism a derapat şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului comunal Osoi, comuna Vultureşti, iar în interior se află o persoană care este în stare de ebrietate.

 Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat autoturismul derapat uşor pe partea dreaptă a drumului, iar în interiorul autoturismului se afla o persoană de sex masculin, care era în stare vădită de ebrietate, iar acesta a precizat că a venit din direcţia Siliştea, oraşul Liteni, şi se deplasa către satul Osoi, comuna Vultureşti, a derapat şi a intrat uşor în şanţul din partea dreaptă.

Procedându-se la controlul documentelor s-a constatat este vorba despre M.V. de 26 ani din satul Siliştea, oraş Liteni,  care era incoerent în vorbire.

 Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0.86 MG/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.