Duminică, 31 ianuarie, la ora 01:40, patrula din cadrul SPR 9 Șcheia, a fost sesizată de către un echipaj al Poliției Locale Șcheia despre faptul că pe strada Aviatorului au identificat un autoturism al cărui șofer se află în stare vădită de ebrietate.

Patrula Poliției Locale Șcheia în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza satului Șcheia, pe strada Aviatorului din sat/comuna Șcheia, au observat autoturismul VW Passat, ce efectua manevra de mers înapoi. În momentul în care autoturismul s-a oprit pe marginea părții carosabile, au observat cum conducătorul auto, în persoana lui C. Ilie, de 34 ani, din comuna Scheia, a trecut de pe scaunul stânga față (cel al șoferului)  pe scaunul din dreapta față (cel al pasagerului).

La un moment dat de pe o stradă laterală a venit S. Ionela, de 33 ani, din sat/comuna Șcheia, care a declarat că ea a condus autoturismul menționat.

Patrula Poliției Locale Șcheia a sesizat telefonic lucrătorii SPR 9 Șcheia, pentru a efectua cercetări în cauză. Întrucât C. Ilie emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În continuare cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, fiind interogată baza de date, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Fiind audiată numita S. Ionela, în calitate de martor, aceasta a declarat că, numitul C. Ilie a condus autoturismul susmenționat pe o distanță de circa 100 metri cu spatele pe strada Aviatorului, când ea nu se afla la mașină.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără a deține permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.