Marți, 2 februarie, la ora 00:30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava în timp ce desfăşura activităţi de îndrumare, supraveghere şi control trafic pe str. Gheorghe Doja din mun. Suceava a oprit pentru control autoturismul Land Rover care se deplasează dinspre Cartierul Iţcani către cartierul Burdujeni.          

La volanul autoturismului a fost identificat M. Constantin, de 23 ani, din com. Marginea, care a înmânat agentului constatator doar cartea de identitate, iar celelalte documente a declarat verbal că nu ştie unde se află însă urmează să le caute în habitaclul maşinii. Imediat șoferul a ieșit din mașină și a sărit un gard şi a continuat alergarea prin grădinile împrejmuite cu gard ale locuinţelor din zonă.

Imediat au fost efectuate verificări în zonă și M. Constantin a fost identificat în zona garii Burdujeni.

M. Constantin a fost încătuşat, după care s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest  rezultând o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Spitalului Județean Suceava, UPU, unde i-au fost prelevate  mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.