Luni, 17 februarie, ora 19.21, polițiștii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că nepotul său, L. Marian, de 17 ani, a leșinat în baie.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15.00, tânărul, din comuna Râșca, s-a deplasat la locuința mătușii sale, din satul și comuna Bogdănești, unde a ajutat-o pe aceasta la treburile gospodărești.

În jurul orei 18.30, acesta s-a deplasat în baia locuinței cu scopul de a se spăla. În jurul orelor 19.15, văzând faptul că tânărul nu iese din baie, mătușa sa l-a strigat pe acesta și văzând că nu primește niciun răspuns, a forțat geamul de la baie și a pătruns înăuntru.

Cu această ocazie, femeia a constatat faptul că nepotul său se află în stare de inconștiență din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon cauzată de o instalație instant cu butelie ce încălzește apa de la baie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni care i-a acordat îngrijiri medicale, fiind transportat în stare de conștiență la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din verificările efectuate în cauză nu rezultă comiterea vreunei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.