Un tânăr de 20 de ani a intrat cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa, şi a murit pe loc. A fost aruncat din maşină şi n-a avut nicio şansă să supravieţuiască.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața. În urma impactului, tânărul aflat la volan a fost proiectat afară din mașină, scrie Gazeta de Bistriţa.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, unul de prim ajutor, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

“Din păcate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 21 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

“La data de 17 august a.c., un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a colizionat frontal un stâlp de sustinere a pasarelei. Din accident a rezultat decesul tânărului. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.”, a declarat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.