Sâmbătă, 26 octombrie, la ora 12:30, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că la aceeaşi dată, orele 12:00, în locuinţa sa din mun. Suceava str. Tineretului, l-a găsit decedat pe iubitul ei, de 23 ani din or. Frasin.

Cei doi locuiau cu chirie din luna iunie a acestui an. Vineri, 25 octombrie, în jurul orelor 20:00, femeia plecat de la locuinţă, urmând să revină a doua zi dimineaţă. Bărbatul a rămas singur în apartament, fără  a-i da de bănuit prietenei sale că urmează să se sinucidă.

A doua zi, în jurul orelor 11:45,  femeia a revenit la apartamentul său, ocazie cu care a constatat faptul că uşa de acces din locuinţă era încuiată, exact aşa cum a lăsat-o cu o zi în urmă. În momentul în care a intrat în camera prietenului său, a constatat faptul că  acesta era pe pat, fără a respira, iar la nivelul gurii prezenta un lichid de culoare albă.

La scut timp la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesul acestuia.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, a fost găsită o sticlă de 1 litru de antigel, iar în recipient erau aproximativ 200 ml de lichid. De asemenea au fost descoperite urme de lichid asemănător celui din recipient, în apropierea patului, precum şi pe parchet.

Pe suprafaţa cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, ceea ce exclude varianta unei infracţiuni. Nu au fost identificate urme de răvăşire sau lipsa unor bunuri sau obiecte.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către BIC Suceava.

Cadavrul se află la Morga Spitalului Judeţean Suceava, urmând a i se efectua necropsia medico-legală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.