Luni, 30 ianuarie, la orele 23:37, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că un „bărbat de 24 de ani vrea să se spânzure”. 

Cu ocazia deplasării polițiștilor la locul faptei, au fost identificați apelanta și tânărul de 24 de ani, ambii din comuna Burla, iar din discuțiile purtate cu aceștia a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unei decepții în dragoste, tânărul a încercat să se sinucidă prin opturarea căilor respiratorii cu o funie.

Acesta a fost transportat cu o ambulanță din cadrul S.A.J. Suceava la Spitalul Municipal Rădăuți – Unitatea Primiri Urgențe, unde a fost diagnosticat prezumtiv cu „fractură de piramidă nazală”, despre care a declarat că a survenit în urma căzăturii la sol în momentul când a fost împiedicat suicidul de către membrii de familie. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea efectuării de investigații suplimentare.

 În cauză urmează a se efectua cercetări de către lucrătorii Postului de Poliție Burla, sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.