Întors acasă de peste hotare pentru sărbătorile de iarnă, un tânăr de 25 de ani din Constanța a murit duminică seară după ce a căzut de la etajul opt al blocului în care locuia.

Se pare că vestea că iubita lui vrea să pună capăt relației l-a tulburat atât de mult încât a decis să își ia viaţa.

Tânărul de 25 de ani muncea în Anglia şi venise acasă de sărbători. Reîntâlnirea cu iubita lui nu ar fi fost însă aşa cum şi-ar fi dorit pentru că fata voia să pună capăt relaţiei. Disperat, băiatul ar fi spus că, dacă se va întâmpla acest lucru, îşi va lua viaţa. Iar aseară a recurs la gestul extrem.

Tânărul în vârstă de 25 ani locuia la etajul 8 într-un apartament al acestui bloc. În momentul în care acesta a decis să-şi pună capăt zilelor era alături de iubita lui. Chiar ea a sunat de urgenţă la 112.

Medicii au ajuns imediat la faţa locului şi au încercat minute în şir să îl salveze, dar în zadar.

Claudia Tatarici, medic ambulanță Constanța: “A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat. Pacientul a fost declarat decedat.”

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Andreea Iliescu, pur.cuv. IPJ Constanța: “Din primele informaţii se pare că ar fi fost vorba de o sinucidere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. ”

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânărul a postat pe o reţea socială o înregistrare video, în care, vizibil tulburat, a anunţat ce are de gând să facă.

Sursa: Pro TV

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.