Modulul SMURD al Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanță B2, alături de colegii de la Garda de Intervenţie Solca și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, au intervenit, marți seară, la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Pârteştii de Sus spre Solca.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, în urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat două victime (doi bărbaţi), din care una încarcerată.
Cea din urmă, în vârstă de 27 ani, nu prezenta semne vitale, iar ulterior a fost declarată decedată de către personalul medical.
Cealaltă victimă, în vârstă de 19 ani, a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la spital, pentru investigații suplimentare. De asemenea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.