Duminică, 6 octombrie, la ora 20.00, în timp ce acționa la intersecția B-dul George Enescu cu B-dul Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism însă conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia.

Potrivit IPJ Suceava, în zona intersecției B-ului George Enescu cu Aleea Lalelelor, bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu stâlpii amplasați la limita dintre trotuar și partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani din comuna Bălăceana.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Tânărul de la volan a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.