Sâmbătă, 5 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin plângere de către D.I., de 26 ani, din comuna Bosanci, cu privire la faptul că la 30.09.2019, în timp ce se afla la domiciliu,  a fost agresată de către concubinul ei, I.N., de 33 ani, din aceeași localitate, care i-a distrus şi două telefoane mobile.

Din verificările efectuate a rezultat că persoana vătămată locuieşte în satul Bosanci, împreună cu cei cinci copii minori, în locuinţa concubinului său, I.N..

La 30.09.2019, în jurul orei 14.00, persoana vătămată se afla la locuinţă împreună cu concubinul său şi fetiţa minoră de 1 an. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, I.N. a început să o certe pe concubina sa, iar la un moment dat a lovit-o. Întrucât îi cerea bani, persoana vătămată i-a dat lui I.N. suma de 50 lei pe care îi avea în husa telefonului mobil, moment în care I.N. i-a luat telefonul şi l-a călcat cu picioarele, distrugându-l. Pe lângă acest telefon I.N. i-a mai distrus în acelaşi mod încă un telefon persoanei vătămate. 

 În urma probatoriul instrumentat, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti Suceava au dispus reţinerea suspectului I.N. pentru o perioadă de 24 de ore.

La nivelul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti Suceava s-a constituit o escortă care a procedat la introducerea suspectului în C.R.A.P. Suceava în jurul orei 23:00.

 Suspectul  urmează a fi prezentat în 8.10.2019  la Judecătoria Suceava cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.