Duminică, 29 noiembrie, la orele 20:54, lucrătorii SPR 14 Vama au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul V.B. de 20 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui magazin de pe raza localității Argel, a fost agresat fizic de către o persoană de sex masculin.

Având în vedere cele sesizate, s-a luat legătura cu apelantul, care a relatat lucrătorilor de poliție că a plecat din incinta respectivului magazin să se deplasează pe jos către localitatea Brodina de Jos.

Dat fiind faptul că apelantul nu a putut să ofere informații exacte cu privire la locația lui, s-a procedat la patrularea pe raza localității Argel, ocazie cu care acesta a fost identificat.

B.V. prezenta urme vizibile de agresiune la nivelul nasului, era într-o stare vizibilă de ebrietate și avea dificultăți în vorbire. Din discuțiile purtate cu acesta s-a stabilit că în seara zilei de 29.11.2020, în jurul orelor 20:45, în timp ce se afla într-un magazin de pe raza localității Argel, a fost agresat fizic de către o persoană de sex masculin, datorită faptului că a cerut numărul de telefon al vânzătoarei. Nu cunoaște agresorul.

Referitor la denumirea magazinului, acesta nu a putut să ofere informații, ci doar denumirea dată de localnici. De asemenea, din cauza stării de ebrietate, acesta nu a putut oferi indicații cu privire la locația magazinului unde s-a produs evenimentul.

Cu privire la leziunea suferită, numitul B.V. nu a solicitat un echipaj de ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Întrucât la momentul sosirii lucrătorilor de poliție, numitul B.V.e nu purta masca de protecție obligatorie, acesta a fost sancționat contravențional conform Lg. 55/2020 cu amendă în valoare de 2.500 lei. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Lg 61/1991 cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare în spațiul public, făcând referire la lucrătorii de poliție.

 Având în vedere aspectele sesizate, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „Lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.