Luni, 22 februarie, la ora 18:30, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung-Moldovenesc – Biroul Ordine Publică, au primit plângerea prealabilă a numitei U. A., de 23 ani, din  mun. Câmpulung-Moldovenesc, cu privire la faptul că la 21.02.2021, ora 21.00, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost agresată de soţul ei, U. Al., de 27 ani, iar în 22.02.2021 acesta i-a trimis mai multe mesaje vocale prin care o ameninţa.  

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la 21.02.2021, în timp ce se afla la domiciliu, U. A., pe fondul geloziei, a fost lovită de către soţul ei, U. A.. De asemenea, în  22.02.2021, U. Al. i-a transmis acesteia mai multe mesaje vocale prin care o ameninţa cu acte de violență, dacă nu părăseşte locuinţa comună.

Victima prezenta echimoze la nivelul braţelor, urmând să solicite eliberarea unui certificat medico-legal.

În urma completării formularului de risc şi efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate, s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, U. Anca precizând în mod expres faptul că doreşte acest lucru şi i-a fost înmânat un exemplar al acestui înscris.

În urma emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi a măsurii evacuării din domiciliu, U. Alexandru şi-a ales adresa la locuinţa fratelui său, în municipiul Câmpulung-Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,violenţă în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.