Un adolescent de 14 ani, din municipiul Câmpulung Moldovnesc, a ajuns în strare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce a fost lovit de tren.

Miercuri, 13 noiembrie, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Islazului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, ajuns la pasajul de trecere de la nivel cu calea ferată, minorul nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere „STOP” și „Crucea Sf. Andrei” și a continuat deplasarea, moment în care, a fost surprins și accidentat de trenul Regio 5722 Câmpulung Moldovenesc – Suceava.

Alex a fost transportat cu ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul judetean Suceava,  unde a fost dignosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, fractură deschisă femur stâng și șoc hemoragic.

Va fi nevoie de 7 operații și o recuperare de foarte lungă durată, iar familia are nevoie de ajutorul nostru!
Orice donație este binevenită! Daca aveți placerea de a ajuta prin o mica donatie, va rugam sa luati legatura prin mesaj privat pe Facebook la adresa ANTONIO MELANIA  sau direct în contul bancar!

Sortcode: 20-72-91
Account number: 80249963
F Lica
**Contul este de UK pentru ca familia este în Londra, acolo locuiesc, iar  Alex era în vacanță

Pe numele Lica Florentina,puteți dona și în următoarele conturi:
Iban RO:RO02BTRLRONCRT0409411401
Iban GBR:RO7BTRLGBPCRT0409411401
Iban EUR:RO49BTRLEURCRT0409411401

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.