Duminică, 8 august, ora 23.13, Poliția mun. Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către M. E. despre faptul că au fost sustrase două ghiozdane cu bunuri din autogara Vatra Dornei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în data de 08.08.2021, în jurul orei 23:00, un adolescent din comuna Șaru Dornei și o adolescentă din municipiul Vatra Dornei, ambii de 16 ani,  s-au deplasat în zona Autogării Severin pentru a se întâlni cu M. E..

În perioada de așteptare cei doi și-au lăsat fiecare rucsacurile nesupravegheate pe o bancă. La un moment dat aceștia au observat faptul că bunurile dispăruseră.

Din acest motiv M. E., sora adolescentului, a apelat 112.

Patrula de poliție sosită la fața locului, au identificat la o distanță de aproximativ 250 de metri pe C. Ion, de 31 ani, din comuna Crucea, persoană care avea asupra sa cele două rucsacuri reclamate ca fiind furate. Acesta a menționat faptul că le-a găsit pe o bancă, motiv pentru care le-a luat și a plecat în direcția străzii Republicii.

Din rucsacuri nu au fost luate bunuri sau valori. În interiorul acestora se aflau două laptopuri, accesorii ale acestora, un telefon mobil, etc. valoarea acestora fiind de 10.000 lei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.