Vineri, 30 august, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală din localitate s-a prezentat o femeie de 64 de ani din  comuna Dornești, victima unui accident rutier produs la data de 29.08.2019.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 29.08.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismului pe DN 17A din direcția Rădăuți către comuna Dornești, ajuns în zona centurii ocolitoare a municipiului, un bărbat de 70 de ani din comuna Dornești a oprit în spatele autoturismului condus de o femeie de 32 de ani din comuna Satu Mare, ocazie cu care, a fost acroșat de un alt autoturism, al cărui conducător auto a plecat.

La fața locului s-au deplasat două ambulanța, însă, întrucât nu au existat victime, evenimentul a fost înregistrat în categoria celor cu pagube materiale, conducătorii auto implicați având la dispoziție termenul legal de 24 de ore pentru a se prezenta la poliția competentă în vederea soluționării accidentului. 

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ. 

Ulterior, la 30.08.2019, întrucât acuza dureri, femeia de 64 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 70 de ani s-a prezenta la spital pentru investigații medicale.

În urma activităților operative întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident este înmatriculat în străinătate și a fost condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Dornești.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto, plecat de la domiciliu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.