Joi, 1 aprilie, la ora 15:43, lucrătorii Poliției orașului Frasin, au fost sesizați prin SNUAU 112 de A. Mihai, localnic, cu privire la faptul că concubina sa, B. Alina a provocat scandal, iar el a lovit-o.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15.15, A. Mihai, de 36 ani, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan a lovit-o cu palma și pumnul în zona capului pe concubina sa de 35 ani.

 B. Alina prezenta urme de violență.

 Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu 01.04.2021 pe o perioadă de 5 zile, reprezentând o durată de 120 ore, respectiv până la data de 06.04.2021, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să păstreze o distanță minimă de 15 metri față de victima agresiunii.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.