Sâmbătă, 3 octombrie, la ora 16:18,  un tânăr, de 27 ani, din comuna Grănicești  a sunat la poliție precizând că s-a rătăcit în pădurea de pe raza satului Pătrăuți și solicită să fie depistat.

Din verificări a reieşit faptul că la 03.10.2020, în jurul orei 15.00, tânărul a mers în pădurea de pe raza localității Pătrăuți pentru a căuta ciuperci.

La un moment dat, intrând în pădure, s-a dezorientat și nu a mai știut locul pe unde să se întoarcă pentru a ieși din pădure, sens în care a apelat SNUAU 112 pentru a fi găsit de către lucrătorii de poliție.

S-a constituit echipa operativă din cadrul SP5 Dărmănești, împreună cu 3(trei) lucrători din cadrul IJJ Suceava și un câine de urmă, iar în jurul orei 18.02 persoana rătăcită a fost identificată în apropierea Cantonului Silvic Crujana, de pe raza satului Pătrăuți, fiind în stare stabilă și în afara oricărui pericol.

Fiind întrebat dacă a fost victima vreunei infracțiuni, acesta a declarat că nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională și a fost condus de către o cunoștință de-a sa spre domiciliu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.