Miercuri, 7 decembrie, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată direct, telefonic, de către un reprezentant al stației peco PETROM, punct de lucru – oraș. Gura Humorului, cu privire la faptul că, anterior sesizării, în incinta magazinului aferent stației peco, a fost surprins un tănăr care, după ce a sustras mai multe bunuri din interior pe care anterior le-a introdus în buzunar, a încercat să părăsească incinta fără a le plăti.

Cu ocazia intervenției la fața locului, în incinta magazinului stației peco, lucrătorii de poliție au identificat un tânăr de 26 ani din orașul Gura Humorului, indicat de către personalul stației peco ca fiind cel care anterior sesizării, în jurul orelor 00:00, profitând de neatenția gestionarilor, a sustras de pe un raft al magazinului mai multe bunuri pe care le-a introdus în buzunarul hainei de exterior pe care o purta.

În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”, iar prin ordonanța din data de 08.12.2022 s-a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. Suceava.

În data de 09.12.2022, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluţionată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.