Luni, 9 martie, la ora 08.00, la sediul Poliției mun. Fălticeni s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că în timp ce conducea autoturismul marca VW pe str. Sucevei din mun. Fălticeni, a fost tamponat de autoturismul marca Alfa Romeo, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a încheia formularul de înțelegere amiabilă.

S-au efectuat verificări, stabilindu-se faptul că autoturismul marca Alfa Romeo a fost condus de L. I., de 25 ani, din com. Hârtop. Acesta a fost invitat la sediul Poliției și deoarece emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul mun. Fălticeni, unde a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au efectuat verificări în evidențele Poliției, stabilindu-se că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.  De asemenea, acesta mai este cercetat într-un dosar penal din data de 22.02.2020, sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”

Față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore și a fost încarcerat în CRAP din cadrul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unor măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.