Duminică, 18 aprilie, la ora 14:00, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta pe care a lăsat-o parcată lângă un pilon de metal din fața supermarket-ului Kaufland.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu minorul, rezultă faptul că la data de 18.04.2021, în jurul orelor 13.30, s-a deplasat cu bicicleta la Grill Kaufland pentru a cumpăra mâncare. A parcat bicicleta lângă un pilon din metal din imediata apropiere și s-a așezat în rând pentru a comanda mâncarea. După aproximativ 10 minute, a luat comanda și s-a întors pentru a lua bicicleta, moment în care a constata faptul că aceasta i-a fost furată.

În urma verificărilor efectuate, după aproximativ o oră, pe raza comunei Iacobeni, sat Mestecăniș, județul Suceava a fost identificat autorul furtului, în persoana numitului M. Anton de 25 ani, din comuna Horodniceni, județul Suceava, care se deplasa cu o bicicletă de culoare neagră. Fiind întrebat de prezența sa în acea zonă, a relatata faptul că de trei zile merge continuu pe jos, deoarece vine din comuna  Prundu-Bârgăului, județul Bistrița și se deplasează spre domiciliul său. Cu privire la bicicletă a recunoscut faptul că a suatras-o din parcarea Kaufland Vatra Dornei, pentru a se deplasa mai repede.

Bicicleta de culoare neagră, a fost ridicată de la numitul M. Anton și predată persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală aspectul săvârșirii infracțiunii „furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.