Luni, 18 noiembrie, în jurul orei 21.23, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că pe DC. Alexeni, comuna Poiana Stampei, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea conducătorului unui ATV.

Echipa operativă deplasată la locul accidentului, cu ocazia primelor cercetări a stabilit că I.V. 32 ani din municipiul Iaşi,  în timp ce conducea pe drumul comunal Alexeni, circulând din direcţia Poiana Stampei, pe fondul vitezei neadaptate condiţiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a sensului de mers. În urma accidentului acesta a suferit leziuni corporale la nivelul capului şi a fost transportat cu ambulanţa la U.P.U. Vatra Dornei.  

În urma investigaţiilor medicale efectuate i s-a stabilit diagnosticul „plagă escoriată parietală dreaptă”.

Conducătorul ATV  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

   În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de faptele de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.