Luni, 17 mai, la ora 10:49, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de C. Cornel, din mun. Suceava, despre faptul că numitul G. Ioan, de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, în timp ce efectua lucrări de construcție pe o schelă la Schitul Petru și Pavel din localitatea Dragomirna, a căzut suferind leziuni în zona capului. 

Luni, 17 mai, G. Ioan din comuna Mitocu Dragomirnei, angajat al SC Carpat SRL Suceava executa lucrări de construcție a unei terase la Schitul Petru și Pavel din localitatea Dragomirna împreună cu administratorul societății. În timp ce ambii se aflau pe o schelă la înălțimea de aproximativ 1,80 m. G. Ioan a pășit pe lângă schela pe care se aflau și a căzut pe terasamentul din beton. În urma căzăturii a suferit leziuni la nivelul capului și hemitoracelui. 

La fața locului a fost solicitat un echipaj ambulanțier iar în urma acordării primului ajutor s-a stabilit ca leziuni pentru G. Ioan – TCF, contuzie frontală stânga, traumatism hemitorace stâng și pumn drept, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.