Duminica, 17 octombrie, la ora 20.02, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin SNUAU 112 de către M. L. din comuna Moldovița, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, fiind în stare avansată de ebrietate, a spart geamul barului administrat de B. A., locație unde lucrează, totodată susnumitul dorind să intre in incinta localului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv un geam al localului era spart.

La fața locului a fost identificat O. A., care a relatat a relatat verbal faptul că respectiva persoană se numește M. I., de 20 ani, din com. Moldovița, și a plecat către D.C. Demăcușa. Totodată, la fața locului a sosit și administratorul localului, respectiv B. A..

Fiind întrebată de cauzele producerii evenimentului, M. L. a declarat verbal că în seara de 17.10.2021, ora 18.00 în incinta localului a sosit M. I. în stare avansată de ebrietate. Cu toate acestea, vanzătoarea l-a servit cu băuturi alcoolice pe M. I. până în jurul orei 19.45, când acesta a început să provoace scandal cu o altă persoană din incinta localului, respectiv B. M.. Din acest motiv, M. L. i-a scos pe cei doi din incinta localului și a asigurat ușa, moment în care M. I. a spart unul din geamurile localului. În continuare, M. L.  a apelat  SNUAU 112, solicitând un echipaj de poliție.

Polițiștii s-au deplasat către D.C. Demăcușa, moment în care pe terasa unui bar situat la intersecția D.J. 176 cu D.C. Demăcușa a fost identificat M. I. care a încercat să fugă.

S-a procedat la imobilizarea lui M. I. pe sol și totodată încătușarea sa cu mâinile la spate, întrucât se afla în stare de ebrietate și avea un comportament agresiv. Susnumitul a fost condus inițial către barul unde a provocat scandalul pentru efectuare de cercetări, ulterior fiind condus la sediul Postului de Poliție Vatra Moldoviței, în vederea continuării cercetărilor cu privire la infracţiunea de „distrugere”.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”, prejudiciul fiind de 500 lei.

M. L. a fost sancționată contravențional conf. Lg. 61/1991R, pentru servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate, cu amendă în valoare de 100 lei. Mironovici Ionel a fost sancționat contravențional conf. Lg. 61/1991R, pentru provocarea de scandal cu amendă în valoare de 200 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.