Marți, 6 iulie, la orele 17:25, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către O. Mihaiță cu privire la faptul că un bărbat s-a tăiat cu drujba la gât. 

La fața locului, respectiv la Cantonul silvic Berchișești din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, situat de pe raza com/sat Berchișești, au fost identificați apelantul, care se afla împreună cu alte trei persoane și care au indicat cadavrul  lui S. Vasile, de 34 de ani, din cat Capu Codrului, com. Păltinoasa.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în cursul zilei de 06.07.2021, în jurul orelor 17:00 S. Vasile se afla împreună  F. Viorel, în pădurea de pe raza Obștei Drăgoiești, din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung în parcela UP I Drăgoiești, UA 3A, cu scopul de a strânge crengile rămase în urma exploatării. În timp ce F. Viorel se afla la o distanță circa 500 m de S. Vasile, acesta din urmă efectua activități de tăiere cu un motofierăstrău, iar pe fondul neatenției, a scăpat drujba, producându-și o plagă deschisă la nivelul gâtului.

Ulterior O. Ion a venit la fața locului cu o mașină de teren, l-a preluat pe S. Vasile, transportându-l până la Cantonul Silvic Berchișești, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât la fața locului nu putea să ajungă ambulanța.

A fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD  care a constatat decesul lui S. Vasile. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

Din primele verificări nu există suspiciuni cu privire la decesul lui  S. Vasile.       

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.