Vineri, 22 octombrie, la ora 11:49, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de Spitalul Municipal Vatra Dornei despre faptul că B. Ionuț de 24 ani s-a  tăiat în zona feței cu o drujbă în timp ce se afla în comuna Poiana Stampei sat Dornișoara.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei aflați în serviciu de patrulare s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au  stabilit faptul că la data de 22.10.2021 în jurul orei 10.30 numitul B. Ionuț s-a întâlnit la locuința proprie cu  D. Dorel pentru a tăia lemne de foc (deșeuri).

În timp ce D. Dorel manevra motoferăstrăul, B. Ionuț care ținea cu mâinile deșeurile de lemn,  a intenționat să prindă un lemn sărit din stivă moment în care s-a împiedicat și a căzut cu fața peste lama motoferăstrăului în timpul utilizării.

B. Ionuț a fost transportat cu Serviciul de Ambulanță la Spitalul Mun. Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, ocazie cu care i s-a stabilit următorul diagnostic: ,,traumatism complex facial, traumatism maxilo mandibular, accident drujbă”

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Poiana Stampei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.