Duminică, 12 aprilie, în jurul orei 20:20, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost direcționat de către personalul de serviciu pe subunitate, la intersecția străzilor Dimitrie Cantemir cu str. calea Bucovinei, întrucât lucrătorii din cadrul BIC – Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc au oprit pentru control un conducător auto care emana halenă alcoolică, unde au constatat următoarele:   

La data de 12 aprilie 2020, în jurul orei 20:20, M.C. de 25 de ani, din comuna Pojorâta, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei, din direcția comunei Pojorâta spre comuna Vama, a fost oprit pentru control, ocazie cu care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. 

Urmare a testării, a rezultat faptul că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Totodată M.C. a prezentat pentru control o declarație pe propria răspundere prin care acesta a precizat faptul că se deplasează în scop de munci agricole, acest lucru nefiind conform cu realitatea, motiv pentru care a fost sancționat conform OM 3/2020 cu amendă de 2 000 lei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.