Miercuri, 17 iunie, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au sesizat procurorul de caz cu propunerea de înlocuire a măsurii controlului judiciar față de numitul Gheorghe Ț., de 25 ani, din comuna Putna, în măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Gheorghe Ț. se află sub control judiciar cu interdicția de a mai conduce autoturisme și de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv comuna Putna, ca urmare a faptului că la data de 18.05.2020, în jurul orei 1:00, a condus pe D.C. Putna, pe raza comunei Putna, autoturismul marca Audi A4, fără a poseda permis de conducere valabil pentru vreo categorie de vehicule. 

Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, începând cu 18.05.2020, ora 09.00, urmând ca măsura să expire la 19.05.2020, ora 09.00.

În baza probatoriului administrat și a consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de suspectul  Gheorghe Ț. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.